Feather Light Horsemanship
Zadelmak maken | Training | Gedragsproblematiek  

 

Training

Bij Feather Light Horsemanship worden de beste paarden getraind. Met onze kennis en ervaring wordt er altijd gekeken naar wat het paard nodig heeft. Wij trainen vanuit het oogpunt van het paard, waardoor alle doelen op een goede manier en snel behaald kunnen worden. De paarden worden beter dan ooit, lichter dan je je kan voorstellen en worden het eens met de training. Ze worden door ons begrepen en willen voor je gaan werken. 

De kracht van de training van Feather Light ligt hem in het feit dat de paarden begrepen worden en de training hierop worden aangepast. Ieder paard is een individu, en heeft daarom ook zijn eigen aanpak nodig. Dit wordt het paard bij Feahter Light geboden. Wij weten precies wat uw paard nodig heeft in elke situatie!


Manier van Trainen

Wij werken op een zachte maar duidelijke manier die op het natuurlijke instinct van paarden aansluit waarin samenwerking en leiderschap centraal staan. Hierdoor kan werkelijk ieder doel bereikt worden op een paardvriendelijke manier. Met behulp van deze manier van trainen kan ieder paard zo licht als een veer bereden worden. Van trailer laad problemen, tot jonge paarden opleiden. Van rijden zonder tuigage tot galopswissels. Alles is te behalen door het begrijpen van je paard en inzicht te verkrijgen in je eigen houding en denkwijze. 

De training vindt plaats zonder dwang en de daarbij horende hulpmiddelen. Er wordt een echte samenwerking behaald, door ieder paard met zijn eigen taal te trainen. Ook benieuwd naar wat je uit jou en je paard kan halen door op deze manier te gaan trainen? Laat je doelen waar je alleen over had kunnen dromen nu werkelijkheid worden.