Feather Light Horsemanship
Zadelmak maken | Training | Gedragsproblematiek  

Zadel mak maken

Omdat een goede basis uitermate belangrijk is voor de toekomst, is het van groot belang dat uw jonge paard naar de beste basisschool gaat! Bij Feather Light Horsemanship zijn wij deskundig in het zadelmak maken van uw paarden. Onze training bevat alle onmisbare elementen, maar bij Feather Light Horsemanship geven wij het paard veel meer mee!


we hechten waarde aan het resultaat EN aan de manier waarop het gebeurt!

Omdat het beleren vaak de eerste werkervaring is voor het paard, is het ontzettend belangrijk dat dit goed wordt gedaan. En hierbij is de weg er naar toe van groots belang!

Doordat de weg er naar toe voor ons uit veel meer bestaat dan slechts de acceptatie van een zadel en de ruiter, leren zij veel meer dan normaal. We beginnen altijd met grondwerk, waardoor de mindset van het paard goed wordt. Door deze aanpak leren de paarden gelijk wat samenwerken is, waar ze voor de rest van hun carrière profijt van hebben. Al voordat we de ruiter toevoegen begrijpen ze alle elementen en hulpen, waardoor ze snappen wat er van hen verwacht wordt. Hierdoor is het hele proces minder stressvol, en leren ze om altijd te zoeken naar het juiste antwoord. 


Wat maakt ons nog meer speciaal?

Bij ons is het normaal dat ze naast goed zadelmak zijn, veel meer hebben geleerd!